Het Nieuwe Beleggen gaat nu echt beginnen

Groente eten is gezond en lekker en wij de vaders van Groentegoed willen daarbij helpen door zoveel mogelijk lekkere producten van groente te maken, voor op brood, toast en als dip.

Heerlijke producten bomvol groente en zonder e-nummers. Bedacht door onze chef-kok Jeroen en met aandacht en liefde gemaakt in onze eigen productie keuken bij onze partner Duijvestijn tomaten in Pijnacker.

Ons eerste product is de Tomaat Americain, een vegetarische variant op de bekende filet americain. Om 150 gram Tomaat Americain te maken is 225 gram tomaat, wortel en ui gebruikt. Dat is dus bijna gelijk aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. Daarnaast is dit product van Groentegoed volledig vrij van conserveringsmiddelen en bevat geen toegevoegde suikers. Hoe fijn is dat? 

Ons nieuwe assortiment ligt in alle PLUS winkels. Naast de Tomaat Americain nog drie heerlijke spreads: een Kikkererwt Naturel, een Kikkererwt Paprika en een Pompoen Roomkaas. En nog twee toppings voor over je spread, kaas of vleeswaren: Komkommer Groene Kruiden en een Rode kool Rozijn. Even laten uitlekken en klaar is kees.

Ook onze kinderen vinden het heerlijk. 

Wil je op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook. 

De vaders van Groentegoed

Jeroen & Albert