HEt nieuwe beleggen

Wij zijn twee vaders die iedereen en zeker ook onze kinderen willen helpen om meer groente te eten. Dit doen wij door zelf in onze productie keuken lekkere producten te maken voor op brood, toast of als dip. Vol groente en zonder e-nummers. Onder de naam Groentegoed. De naam zegt het al. Onze Tomaat Americain ligt al bijna 2 jaar in de koeling bij PLUS. Vanaf 20 mei komen hier nog eens 5 lekker producten bij.

Heerlijke spreads voor op brood, toast of als dip

TOMAAT AMERICAIN een frisse spread van gedroogde tomaat, wortel en ui ter vervanging van het wel bekende vlees alternatief. Licht pittig van smaak en echt overal lekker bij of op. Om 150 gram van Tomaat Americain te maken wordt 225 gram tomaat, wortel en ui gebruikt.

KIKKERERWT NATUREL een hummus gemaakt zoals hij ooit bedoeld was. Zonder conserveringsmiddel maar wel houdbaar. Lekker fris door de verse citroen en vol van smaak door de gepofte knoflook.

KIKKERERWT PAPRIKA een lekkere frisse hummus met een zoet karakter door de gegrilde rode paprika.

POMPOEN ROOMKAAS zacht en romig door de combinatie van 50% roomkaas en 50% pompoen. Op smaak gebracht met verse gember.

Rauwkost toppings als extra beleg voor op brood of toast

KOMKOMMER GROENE KRUIDEN een heerlijke frisse aanvulling op het beleg en lekker te combineren met vlees of kaas of met de spreads van Groentegoed. Zoet zuur gemarineerde komkommer met groene kruiden. 

RODE KOOL ROZIJN een fris zure rode kool met rozijntjes en gekruid met komijn.

Je laat de marinade even uitlekken en doet het vervolgens als extra laag op je brood.